Cykla, gå och vinn priser

  Du som är anställd vid Umeå kommun utanför stadshusområdet har möjlighet att vara med i en cykla- och gåkampanj som snart drar igång.

  Mellan 16 september till 16 oktober kan du tävla om priser och motionera. Registrera de resor du gör till och från arbetet, på fritiden och eventuella tjänsteresor.

  Gör så här:

  1. Registrera dig i formuläret nedan.
  2. Ladda ner appen Strava på din mobil. Appen är gratis när du klickar på “Skip” vid frågan om abonnemang. (Välj inte 30-dagars-gratisperiod eller premiumtjänst).
  3. Sök upp gruppen ”Cykla och gå – kommunanställda utanför stadshusområdet” under “CLUBS”. Klicka på “Join”.
  4. Registrera när du cyklar eller går till och från jobbet, i tjänsten och på fritiden, från 16 september till och med 16 oktober.

  Efter kampanjens slut har du chans att vinna priser, både för bästa prestation och genom utlottningar. Bland annat kan du vinna pris för flest antal registrerade resor, bästa pepp i gruppen, bästa bild, bästa cykeltips, roligaste cykelhjälmsbild och genom utlottning.

  Antal deltagare är begränsat, först till kvarn gäller.

  Om du vill delta men inte har möjlighet att använda appen Strava, kan du registrera dina resor i ett dokument. Mejla emma.sjoberg.3@umea.se för mer information.

  Kampanj också på stadshusområdet

  Du som arbetar på stadshusområdet kan delta i en egen cykla- och gå-kampanj som projektet Hållbara arbets- och tjänsteresor (HAR) organiserar.

  Läs mer under Stadshusnyheter.

  Det är inte tillåtet att göra anmälningar längre. Sista anmälningsdag var den 16 september klockan 23.30.

  Blev du hjälpt av informationen?

  Svar: 2 av 3 blev hjälpta

  Redigering:  

  Sidan granskad 2020-10-14 15:51 av Robert Röst